Tahdonvoiman käyttöohje

kirjaphoto2

Tämä kirja on tahdonvoiman käyttöohje. Se kertoo sinulle, mistä tahdonvoimassa on kyse. Ja miten pidät huolta, että sitä on sinulla riittävästi, kun on tosi kyseessä. Tahdonvoiman on osoitettu olevan yksi keskeisistä menestyksen salaisuuksista, oli kyse sitten työelämästä, sosiaalisesta elämästä tai vapaa-ajan haasteista. Samalla lähes jokainen meistä kokee, että hänellä on sitä liian vähän.

Oli nykyinen tahdonvoimasi heikko tai vahva, niin tämän kirjan keinovalikoimalla valjastat sen parhaalla tavalla käyttöösi – ja alat saamaan asioita aikaan. Löydät toimivat keinot vahvistaa heikkoa tahdonvoimaasi ja asennoitua haasteisiisi oikein. Opit rakentaman rutiineja, jotka johtavat sinut oikeaan suuntaan kuin itsestään. Ja havaitset, miten ympäristösi sopiva muokkaaminen on usein tehokkain keino pitää sinut oikealla polulla.
Avaa ja omaksu – matkasi tahdonvoiman pikkujättiläiseksi on valmis alkamaan.

Kirjoittaja: Frank Martela
Kustantaja: Tammi
Julkaisuvuosi: 2013

Saatavilla kaikista hyvinvarustetuista kirjakaupoista.

TILAA KIRJA TÄSTÄ

”Istuin saksalaisessa huoneessa ja hikoilin. Tuijotin intensiivisesti seinää. Hikoilu oli normaalia, koska huone oli kylpylän sauna. Seiniin tuijottelukin on osa normaalia suomalaista saunakulttuuria, mutta tuijotukseni intensiivisyys johtui siitä, että seinällä oli tiimalasi. Ja sen hiekka valui alas aivan liian hitaasti. Saunaan astuessani olin havainnut tiimalasin ja naurahtanut saksalaiselle pedantismille. Saunassa ollaan niin kauan kuin tuntuu hyvältä, ei sitä aikaa millään kellolla mitata! Silti käänsin tiimalasin ympäri. Olenhan suomalainen. En siis perkele lähde täältä ennen kuin tiimalasista on viimeinenkin hiekanjyvä valunut alas. Oli aika näyttää saksalaisille, mistä puusta suomalainen mies on veistetty.”

Advertisement